După aproape 3 ani de zile de când n-a mai luptat în MMA, Francis Ngannou a intrat în octogon în ceea ce prea a fi cea mai grea confruntare a sa de până acum. Adversarul său, campionul la Heavyweight din PFL, Renan Ferreira, era un luptător mai înalt, mai greu și mai rapid decât Francis, ceea ce îi putea pune probleme luptătorului camerunez.

Cu toate acestea, Francis Ngannou a demonstrat că are to ceea ce-i trebuie pentru a rămâne în elita greilor din MMA și l-a făcut KO pe brazilian în prima rundă. Imediat după această victorie, Francis Ngannou a izbucnit în plâns și i-a dedicat victoria fiului său Kobe, care a decedat înainte de a împlini 2 ani de zile.

În co-main eventul serii, Cris Cyborg a reușit să o învingă pe conaționala sa, Larissa Pacheco și a devenit astfel campioana PFL Superfights la categoria Featherweight. Victoria aceasta i-a adus lui Cyborg singura centură din diviziile de top din MMA care îi lipsea din palmares.

Johnny Eblen a reușit să-și apere titlul de campion Bellator la categoria mijlocie, învingându-l încă o dată pe Fabian Edwards, fratele fostului campion UFC la categoia Welterweight, Leon Edwards.

Trage un ochi aici peste toate rezultatele din PFL Superfights – Battle of the Giants: Francis Ngannou vs Renan Ferreira!

Main Card

Preliminarii

Doneaza pentru MMA news