UFC 306 Noche a fost una dintre cele mai spectaculoase gale de sporturi de contact din istorie, având în vedere cele peste 20 de milioane de dolari care au fost băgate în producție.

Chiar dacă toate luptele din main card s-au terminat la decizie, acest lucru nu înseamnă că ele au fost lipsite de momente tensionate și faze spectaculoase.

În main eventul serii, Merab Dvalishvili a reușit să-l domine timp de 5 runde pe fostul campion Sean O’Malley, care nu a reușit să-i facă față grapplingului net superior prezentat de luptătorul georgian.

Cu această victorie, Merab Dvalishvili devine al doilea campion din istoria Georgiei (după Ilia Topuria) și își va apăra centura, cel mai probabil, în dauna vărului lui Khabib Nurmagomedov, Umar Nurmagomedov.

În co-main eventul serii, spre dezamăgirea fainilor din ‘Sferă’, campioana din Mexic, Alexa Grasso, a fost și ea dominată în aceeași manieră de către unica Valentina Shevchenko, care și-a recâștigat titlul de regină supremă cu această ocazie.

Urmează o luptă a Valentinei împotriva lui Rose Namajunas sau Zhang Weili, în cazul în care luptătoarea din China își va dori să urce în categorie.

Main card

Prelimimarii

Doneaza pentru MMA news